Nytt år, nya utmaningar

Hej på er, ni som hängt kvar vill säga haha 😉
 
Nu är det nytt år och vardagen bara rullar på. Adele och Hailey har hunnit ta sig förbi 36 veckors ålder vilket var så länge som de stannade inne i magen. 
Nu är de snudd på 9 månader och utvecklas med stormsteg varje dag. Idag lärde sig Adele exempelvis att sätta sig upp själv, något som lillsyrran kunnat ett par dagar redan och retats med hehe. 
 
De de äter mer eller mindre själva, nåja det mesta kommer in i munnen iaf hehe, och växer så det knakar. 
De säger mamma och pappa dagarna i ända, ibland även vid rätt tillfälle så vi misstänker att de faktiskt förstår skillnaden på orden och vem namnen tillhör 😊
 
Så ja allt rullar alltså på här hemma precis som det ska göra och vi kunde inte vara gladare. 
Hoppas att ni alla också har det bra, att ni fick allt ni önskade till jul och kunde fira in det nya året med era nära och kära igår. 
 
För mig och fästmannen betyder det nya året ett hälsosammare tänk och mer rutin i träningen. 
I dagsläget så har jag haft paus under hela december så är väl ungefär tillbaka på noll, alltså som innan graviditeten, så har nu ca 7 kg att tappa och upptoning av kroppen ska göras. 
Ingen hets och galet dietande utan bara omläggning av kosten samt regelbunden kontrollerad styrketräning. 
Då jag har ett seriöst sockerberoende kommer det bli en ordentlig utmaning bara att skippa allt snask, för sambon blir det dock lättare. Han kan av någon orättvis anledning bara stänga av sitt sötsug osv hur lätt som helst. 
 
Men men, skam den som ger sig. Hänger ni med på utmaningen? 
Bloggen kommer nog från och med nu riktas mer mot min träning och vardagslivet än just bara barnen. Barnen kommer så klart finnas med men jag har beslutat att om bilder på dem läggs upp kommer de att bara vara bilder där man inte ser ansikten eller vara ordentligt vattenstämplade. 
 
Så förhoppningsvis blir det lite mer aktivitet här inne nu 👍
 
 
Att bada är kul, Hailey är dock inte så bra på att vänta på sin tur 😉Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback